Aanbod

Aanbod

INTRODUCTIELES CHI NENG QIGONG
In de introductieles vertel ik kort iets over de achtergrond van Chi Neng Qigong. Ook laat ik je door het doen van een paar kleine oefeningen ervaren wat Chi Neng Qigong voor je kan doen.
Lees meer

BASISCURSUS CHI NENG QIGONG
Het accent in de basiscursus ligt op het bewust worden van de manier waarop je energie uitwisselt met de omgeving. Ook krijg je informatie over de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong.
Lees meer

WEKELIJKSE LESSEN
Na het volgen van een basiscursus kan je instromen in de wekelijkse lessen. Samen trainen is prettig en de kracht van een groep geeft verdieping in de beoefening.
Lees meer

INTENSIEVE TRAININGEN
De intensieve training van 2,5 uur is bedoeld voor mensen die al langer Chi Neng Qigong beoefenen. We gaan meer in op de achtergrond van de beweging en zoeken onze grenzen op door bewegingen voor een langere tijd aangesloten te doen. Er wordt vaker in stilte getraind.
Lees meer

CHI NENG QIGONG VOOR RUG, NEK EN SCHOUDERS
In deze thematraining van een ochtend gaan we aan de slag met oefeningen uit Chi Neng Qigong voor nek, rug en schouders en krijg je tips hoe je hier thuis mee kunt oefenen.
Een soepele rug zorgt voor een toename van de voorraad basis Qi (levensenergie). Schouders zijn vaak ook het eerste deel in ons lichaam waar spanning voelbaar is en zich vast zet (de opgetrokken schouders).
Lees meer

VOLLE MAAN TRAINING
De maan is een krachtige energiebron en heeft grote invloed op ons. Bij volle maan komen daarom alle Chi Neng (Zhineng) Qigong leraren en studenten over de hele wereld samen om de speciale Volle Maan oefening te doen. In gedachten verbinden we ons met miljoenen beoefenaars over de hele wereld.
Lees meer