Aanbod

Aanbod

CHI NENG QIGONG, DE BASIS
Energie volgt Qi en Qi volgt aandacht. Het accent in deze workshop ligt op het bewust worden van de manier waarop je Qi uitwisselt met de omgeving.
Lees meer

CHI NENG QIGONG: DE VERDIEPING
In deze workshop maak je kennis met de Body en Mind oefening. Deze oefening maakt je fysiek krachtiger. Je komt letterlijk steviger in het leven te staan.
Lees meer

KENNISMAKEN?
Wil je een keer ervaren wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor een introductieles. Introductielessen worden één keer per maand gegeven.
Lees meer

GROEPSLESSEN OP LOCATIE
Samen trainen is prettig en de kracht van een groep geeft verdieping in de beoefening. Zin om mee te doen? Stuur dan een mail of vul het contactformulier in.
Lees meer

CHI NENG QIGONG ONLINE
Kom in beweging op vrijdagochtend.  Van 9:00 tot 10:00 uur trainen we samen online. Zin om mee te doen? Schrijf je dan direct in.
Lees meer

EASY ON SUNDAY MORNING
Start je zondag lekker ontspannen met een half uurtje Chi Neng Qigong. Zin om mee te doen? Sluit dan aan bij de gratis online training.
Op 21 mei 2023 is deze training  's avonds van 19.30 tot 20.00 uur.
Lees meer

Aanbod

Het accent in de basiscursus ligt op het bewust worden van de manier waarop je energie uitwisselt met de omgeving. Ook krijg je informatie over de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong.
Lees meer | Direct aanmelden

WEKELIJKSE LESSEN
Na het volgen van een basiscursus kan je instromen in de wekelijkse lessen. Samen trainen is prettig en de kracht van een groep geeft verdieping in de beoefening.
Lees meer | Direct aanmelden

INTENSIEVE TRAININGEN
De intensieve training van 2,5 uur is bedoeld voor mensen die al langer Chi Neng Qigong beoefenen. We gaan meer in op de achtergrond van de beweging en zoeken onze grenzen op door bewegingen voor een langere tijd aangesloten te doen. Er wordt vaker in stilte getraind.
Lees meer | Direct aanmelden

VOLLE MAAN TRAINING
De maan is een krachtige energiebron en heeft grote invloed op ons. Bij volle maan komen daarom alle Chi Neng (Zhineng) Qigong leraren en studenten over de hele wereld samen om de speciale Volle Maan oefening te doen. In gedachten verbinden we ons met miljoenen beoefenaars over de hele wereld.
Lees meer | Direct aanmelden