Samen trainen

Samen Trainen

Samen trainen is prettig en de kracht van een groep geeft verdieping in de beoefening. Voor het deelnemen aan de lessen maak je gebruik van een tienwekenkaart. Er zijn twee varianten

Tienwekenkaart 1x per week trainen: € 125,00 (14 weken geldig)
Met deze kaart kan je 1x per week deelnemen aan een groepsles. En je kan je ook op zondagochtend aansluiten bij Easy on Sunday morning, een online training van een half uur.
Tienwekenkaart onbeperkt trainen: € 140,00 (14 weken geldig)
Met deze kaart kan je meedoen aan alle groepslessen en online lessen.

In de groepslessen ligt de nadruk op het samen trainen en niet op het aanleren van de oefeningen. Als je nog niet eerder Chi Neng Qigong kan heb beoefend kan het verstandig zijn om eerst een  basiscursus of workshop te volgen.  Zowel in de basiscursus als in de workshops ligt het accent op het aanleren van de oefeningen. Hierna kan je moeiteloos instromen in de lessen. Direct instromen in de lessen kan uiteraard ook.  Alleen kan het dan wat langer duren voordat de oefeningen eigen zijn als je nog niet eerder Chi Neng Qigong hebt beoefend.   Online inschrijven voor de groepslessen is nu nog niet mogelijk . Voor opgeven kan je een mail sturen naar . Je krijgt dan van mij een uitnodiging om een keer mee te doen in de les om te ervaren of mijn manier van lesgeven bij je past. Hiervoor vraag ik een bijdrage van € 12,50. Als je aansluitend besluit om je in te schrijven dan wordt dit bedrag op je eerste  factuur in mindering gebracht.

INFORMATIE

Wekelijkse lessen

Maandagavond (VOL)
Tijd: 19.30 tot 20.45 uur
Locatie: ZZP-point
Ariane 50, 3824 MB Amersfoort

Woensdagochtend
Tijd: 9.00 tot 10.15 uur
Locatie: Qi-Amersfoort
Amsterdamseweg 43a, 3812 RP Amersfoort

Woensdagavond
Tijd: 20.00 tot 21.15 uur
Locatie: Qi-Amersfoort
Amsterdamseweg 43a, 3812 RP Amersfoort