Chi Neng Qigong, de verdieping

Chi Neng Qigong, de verdieping

In deze workshop gaan we aan de slag met de verschillende oefeningen van het tweede level van Chi Neng Qigong zoals de de warming-up relax en meridiaan tapping. Maar centraal staat het aanleren van de Body&Mind vorm.  De vorm bestaat uit tien onderdelen.  De eerste negen onderdelen richten zich op het versterken van een specifiek deel van het lichaam. Het laatste onderdeel verbind alle delen van het lichaam weer met elkaar.

De bewegingen brengen balans tussen links en rechts, voor en achter, boven en beneden.  Je lichaam wordt krachtiger. Maar er gebeurt meer. Omdat je in de beoefening je aandacht naar binnen richt,  kom je  letterlijk steviger in je lijf en daardoor steviger in het leven te staan. Je haalt het meeste uit deze workshop als je deze combineert met de basiscursus. Samen vormen ze de basis om zelf thuis te gaan trainen. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de groeps- of online lessen. Samen trainen is fijn en de kracht van de groep geeft een verdieping in je beoefening.

Zin om mee te doen? Kijk hier voor data en inschrijven.

Je kunt deze workshop ook boeken in combinatie met de workshop Chi Neng Qigong, de basis. Als je ervoor kiest om beide workshops tegelijk te boeken en betalen, krijg je € 25,00 korting op de cursusprijs. Je betaalt dan € 205,00 voor beide workshops in plaats van € 230,00 bij afzonderlijk boeken.

Kies je ervoor om beide workshops samen te boeken? Klik dan hier voor voor data en inschrijven

Praktische informatie

Waar:
Qi-Amersfoort
Amsterdamseweg 43A
3812 RP Amersfoort

Tijd:
10.00 - 16.30 uur

Prijs:
€ 115,00.
De prijs is inclusief koffie of thee met iets lekkers, de lunch,  een hand-out en Qi-magazine