Chi Neng Qigong, de basis

Chi Neng Qigong, de basis

Als mens staan we continue in verbinding met de buitenwereld en wisselen we energie uit. Het belangrijk om je bewust te zijn van de manier waarop je dit doet.  Als we alleen maar energie geven dan heeft dat tot gevolg dat ons eigen energiepeil daalt. Geen probleem als dit een korte periode  is. Maar als je nooit de tijd neemt om op te laden kan dit op langere termijn grote gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn.

In deze workshop leer je verschillende oefeningen die je helpen om je bewust worden van de manier waarop je energie uitwisselt met de omgeving en daar een balans in vinden.  De oefeningen maken je lichaam sterk en soepel.  Omdat je tijdens het oefenen je aandacht helemaal richt op de beweging komt je geest tot rust en stabiliseren emoties.  Bij regelmatig oefenen zal je al snel merken dat je vitaliteit toeneemt.  En omdat het effect van de oefeningen sterker is als je begrijpt wat je doet, besteden we aandacht aan de theorie van Chi Neng Qigong.

De workshop kan door iedereen worden gevolgd ongeacht leeftijd of conditieniveau. Bij Chi Neng Qigong gaat het om ervaren en onderzoeken wat beweging met je doet met in acht nemen van je eigen grenzen. Na het volgen van de workshop ben je in staat om zelf thuis trainen.  Of je kiest ervoor om deel te nemen aan de online-  of groepslessen. Samen trainen is prettig en de kracht van een groep geeft verdieping in de beoefening.

Zin om mee te doen? Kijk hier voor data en inschrijven.

Je kunt deze workshop ook boeken in combinatie met de workshop Chi Neng Qigong, de verdieping. Als je ervoor kiest om beide workshops tegelijk te boeken en betalen, krijg je 10% korting op de cursusprijs. Je betaalt dan
€ 180,00 voor beide workshops in plaats van € 200,00 bij afzonderlijk boeken.

Kies je ervoor om beide workshops samen te boeken? Klik dan hier voor voor data en inschrijven.

 

Praktische informatie

Waar:
Qi-Amersfoort
Amsterdamseweg 43A
3812 RP Amersfoort

Tijd:
10.00 - 16.30 uur

Prijs:
€ 100,00
De prijs is inclusief koffie of thee met iets lekkers, de lunch en een hand-out